Han serverte oss rykende ferske vafler på fat, med vanilje is, bringebær og jordbær syltetøy, brunost, rømme og hjemmelaget rabarbrasmuldrepai! Hvilken venn kan være bedre?
Dette har herved blitt Andreas Image: Vaffelkongen, noe som kjennetegner han og hans personlighet.
Vaflene består av hjerter, mellom 4 og 6 alt etter hjernet han steker dem i. Hjertet er ett symbol på kjærlighet, og det er akuratt det han lager dem med. Med en liten vri i oppskriften og noen få temmelig hemmelige ingredienser vil du føle deg høyt elsket og veldig verdifull om du smaker disse vafflene som vaffelkongen lager.
Med dette vil jeg si: Det er altid hjerterom hos Andreas, og alltid vafler ( hvis du legger inn en forespørsel )
Dagens vaffeloppskrift : Noe litt utenom det vanilge
Vaflene stammer fra Holland, og kom til Norge først på 1700 tallet. Ferske vafler med syltetøy og rømme er vel noe av det beste som fins mener mange. Vi har laget en variant av et vaffeltårn hvor det bare er fantasien som setter grenser..
Ingredienser
- ½dlhavregryn
- 1dlgrovbakstmel
- 2tsvaniljesukker
- 2tsbakepulver
- 2dlhvetemel
- 3dlsjokolademelk
- 3stkegg
- ½dlsmørsmeltet
- 2dlfruktyoghurt med skogsbær
- 2dlfruktyoghurt med vanilje
- 100gjordbær
- 100gblåbær
- 100gbjørnebær
- 100grips
- 100gnektarin
Fremgangsmåte
Ha alle tørrvarene i en bakebolle. Tilsett sjokolademelk,
egg og smeltet smør og rør alle ingrediensene
sammen til en glatt røre med en visp. La den svelle i
15-20 minutter. Stek alle vafl ene og lag ett vaffeltårn
som her på bildet. Legg lagvis med yoghurt og bær
for å bygge ett mesterverk av ett vaffeltårn.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar